Ervaringen

Deel je ervaringen met ons.

Commentaren: 4
 • #4

  Claudia (vrijdag, 05 juni 2020 13:41)

  Voor mij was stembevrijding, toen ik besloot dit te gaan proberen, iets dat zoveel weerstand bij me opriep. Mezelf laten horen en laten zien is echt heel moeilijk. Maar zoals Francois zei, daar waar je angst voel, zit ruimte om te groeien. En zo was het.

  Elke keer wanneer Francois en ik samen werken groei ik weer een beetje meer. Voel ik me weer wat vrijer. Laat ik spanning, angst en weerstand gaan en sluiten we af met een glimlach op ons gezicht. Want het is ook leuk.

  Ik vind het werk van Francois heel waardevol en ik geloof er enorm is. Het maakt vrij, ruimer, open. Mijn hart gaat open en er komt ruimte voor liefde. Ruimte voor meer van mezelf.

  Stembevrijding bij Francois is iets dat iedereen minstens 1 keer in zijn of haar leven geprobeerd moet hebben.

  Claudia

 • #3

  Rob (maandag, 05 augustus 2019 11:39)

  Drie keer bij Francois thuis geweest (try-out tarief) en meteen al de eerste keer veel nieuwe dingen met mijn stem gedaan die echt bevrijdend werken! Francois is vriendelijk, schenkt een lekkere kop thee,biedt een luisterend oor en zingt en speelt mooi gitaar waarbij je mag meezingen of neuriën. Zeker de moeite waard, ben blij dat ik het gedaan heb!

 • #2

  Tineke (maandag, 14 januari 2019 21:25)


  Na een aantal stem-sessies bij Francois gedaan te hebben ben ik iedere keer
  weer verrast wat er gebeurt bij deze manier van zingen.
  Hij heeft het talent om met een liedje bij mij een snaar te raken waar ik dan mee
  verder kan om mijn stem te laten horen.
  Fijn om jezelf in alle veiligheid te kunnen uiten met klanken die vanzelf komen als je
  meegaat in de flow van Francois.
  Aanrader! Ik verheug me op de volgende afspraak.

 • #1

  Frederique (vrijdag, 24 augustus 2018 16:11)

  Joepie en daar stond hij dan op mijn stoepie , Francois ! Ik had in gedachte om te gaan schreeuwen ,ben met een pittig proces bezig . De middag ging echter heel anders . Wij hebben heerlijk intuitief gezongen [,hee poppelepee de puntjes gaan niet op de i] zo vrij alles maar laten komen zoals het komt , mmm. Onze namen gezongen ,was ook erg leuk ! klanken laten klinken , tegen elkaar ingezongen ,spannend ! Kreeg te horen van Francois dat ik een prachtige stem heb en dat deed mij heel goed . Zit al sinds november thuis en dus niet meer op koren waar ik bij zat . Lieve mensen , Francois kan jou,u helpen als jij er iets uit wilt gooien om daarna over te gaan in zingen of gewoon zoals ik heb gedaan een prive les nemen . Ik beveel hem ten zeerste aan omdat hij rustig is en hij mij op mijn gemak stelde en hij staat als een boom . Harte groetjes van Frederique