Workshops, Cursussen en

Individuele Sessie(s)

Aanmelden? Klik Hier


Individuele sessie(s)

Bij een individuele sessie staat er weinig vast. De invulling hiervan hangt af van wat jij meebrengt.

Soms is één sessie voldoende en soms is er behoefte aan meerdere sessies. 

 

Kosten

 

Een sessie duurt ongeveer 90 minuten 

      en kost €60.

 

Drie sessies €165.

 


Duo Sessie(s)

 

Bij en Duo sessie kom je samen met een ander. Dat kan zijn: je man, je vrouw, je vader of moeder, je zoon of dochter, broer of zus, vriend of vriendin of gewoon de buurvrouw of buurman natuurlijk.

Samen kom je met iets of niets of wat zich aandient in het moment.

 

Kosten

 

Een sessie duurt ongeveer 90 minuten

en kost samen €90

 

Drie sessies €250


Stem af op Jezelf

In een kleine groep van max. 8 deelnemers gaan we met eenvoudige oefeningen op een leuke, veilige manier aan de gang met stembevrijding. De kans bestaat dat je er blij van wordt en dat je zang er vrijer van gaat klinken. het is ook goed mogelijk dat je je vrijer gaat voelen in je dagelijks leven. 

 

Kosten €50 per workshopmiddag

 

Als je dezelfde workshop nog eens wil doen kost iedere volgende

workshop €40 


Data

Lijkt het je leuk deze workshop te ervaren, meld je dan aan. Bij voldoende aanmeldingen word er een nieuwe datum geprikt.

 

 

 

 

 


Het lied in jou (6x)

Aan de hand van de thema's van de Latifa; aanvaarden, verlangen, hopen, vertrouwen, loslaten, liefde en de wil zullen we zes keer iedere twee weken op de donderdagavond stembevrijdingsoefeningen doen, individueel, onder begeleiding en vrij zingen.
 
Waar we wat dieper in gaan duiken is bv. 'wat valt er te aanvaarden in jouw leven?' of 'waar verlang jij naar?'. Hier gaan de oefeningen over en aan het eind van de avond zal ook jouw eigen lied dit thema hebben. Door de twee wekelijkse herhaling bouw je energie op, waardoor je steeds dieper in jezelf zal kunnen gaan en meer ruimte kan gaan ervaren. Door de energieopbouw van zes keer zal je een dieper contact met 'het lied in jou' gaan ervaren.

 

Kosten €180 volledige cursus


Data

 Data volgen nog.

Bij voldoende aanmeldingen volgt

een nieuwe serie.

Je kan hier al voor aanmelden.


Jouw Stem, Jouw Stilte

Op een Mantra avond zullen we Mantra's zingen en tussendoor in onze eigen stilte zijn. Zingen is fijn en je wordt er blij van en als je samen zingt wordt dit gevoel versterkt. In stilte ervaar je rust en ruimte. De afwisseling van zingen en stilte is helend voor de ziel en geeft innerlijke rust die je na afloop met je meeneemt. We zullen met gitaarbegeleiding afwisselen tussen bekende en onbekende Mantra's. Ook komen er een aantal zelfgeschreven Mantra's voorbij

 

Kosten en data volgen nog.